{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[真题密卷]2024-2025学年度学科素养月度测评(二)2英语BT答案

[真题密卷]2024-2025学年度学科素养月度测评(二)2英语BT答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了[真题密卷]2024-2025学年度学科素养月度测评(二)2英语BT答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024第一学期学科素养第二次测试
    2、2023-2024学年度第二学期素养形成期末测试
    3、2024年学科素养考核测试
    4、2023-2024学年度学科知识与能力测试
    5、2023-2024学年度第一学期学科素养期中测试
    6、2024学科素养测试
    7、2023-2024学年度第二学期期终学生素质监测
    8、2023-2024学年度第二学期素养形成期末测试
五请从方框内选择适当的词并用其正确形式填空,使文章完整A)56.What does the writer think of having连贯。注意每空一词,每词仅用一次,有两词为多余项。difficulty getting up in winter?for but suggest wet neither temperature and短sun probably him huge cloudA.Natural.B.Special.C.Terrible.D.Strange.Jerry and his family visited a big city.Jerry was(A)57.What does the underlined wordexcited walking on the city streets.He craned"deficiency"mean?his neck to see the tops of the buildings.They wereA.Not having enough of something.空so tall that they seemed to reach(到达)the(66)cloudsB.Making something larger.The next morning,the sun came out.It wasC.Starting appearing.(67)sunny and warm.Jerry's parents took (68)himD.Stopping changing.to visit Central Park.It was a(69)huge greengspace in the centre of the city.D)58.How can people stop their bodies fromfor but suggest wet neither temperatureproducing melatonin?and sun probably him huge cloudA.By getting vitamin D.After walking(70)for twenty minutes in theB.By opening the window.park,they went boating on the lake.C.By increasing the temperature in the room.When they were about to leave the park,JerryD.By turning on the lights in the morning.felt hungry.Jerry's mother said they could findB)59.What is the structure of the passage?food from all over the world in this city,so it was①①①②(71)probably a little difficult to pick a restaurant.①②③After thinking for some time,they decided to go toa French restaurant called Little France.When0④they arrived,there weren't many people.for but suggest wet neither temperature andsun probably him huge cloudB)60.What is the best title for the passage?They got their food quickly(72)and enjoyed itA.Weather and our livesvery much.B.How to get up more easily in winterAfter the meal,it suddenly started to rain.TheC.The secrets behind your sleep(73)temperature fell greatly compared to thatD.How to improve sleep in winterbefore their meal.Jerry's father(74)suggestedtaking a taxi back to the hotel.Jerry and hismother didn't want to get(75)wet,so theygagreed.六A.回答问题请阅读下面短文,根据所提供的信息,回答5个问题。要求配对阅读I栏是五位同学今天的计划,Ⅱ栏是七座城市的天气预所写答案语法正确、语义完整切题。报,请将【栏中的计划与Ⅱ栏中的天气预报相匹配。ure anddays a year,and visitors can easily see stars there.(D )61.I can't wait to play in the snow with my friends.It will be so much fun.In the Tengger Desert(腾格里沙漠)in Zhongwei(E )62.I'm going to fly a kite in the park.I'm sure the wind will take mykite high up in the sky.Ciy,Nnof stars.And it has a名lass roof(玻璃屋.So visitors can sees can see(A )63.I'll go for a long walk.It's neither hot nor cold.It will be a pity合not to go out in such fine weather.the help of the guides.Watching stars is not the only thing that visitors can do.There are many(G)64.I'm going to have a table tennis class this afternoon.Mum justinteresting things near the hotel.Visitors can swim in a pool ()Thetold me not to forget to take an umbrella with me.(B )65.I'll go swimming.There's nothing more enjoyable than jumping品m二v a growing number of peopleinto cool water on a boiling hot daystayn,especiasummeroom carlyyou want to have a trip thereA.It's a fine day today.The sun comes out and there's a soft breeze ()Just go out and enjoy the fresh air.B.The temperature today will stay over 35 degrees and the highesttemperature can be 40 degrees.For your safety,don't stay outdoors fora long time.76.Why is Ningxia called the home town of stars?C.It's getting cold these days.It will be cloudy today,but it won't rainBecause it is sunny for more than 300 days auntil tomorrow.There will be a sudden fall in temperature,so pleasewear warm clothes.year,and visitors can easily see stars there.D.It's cloudy inthe morning.Then in the afternoon,it will snow heavily77.Where is the hotel?Be careful not to fall while going out.E.It will be windy all day.The wind will be a bit strong,but it's okay toIn the Tengger Desert in Zhongwei City,go on with your everyday activities(活动).F.There will be strong winds and heavy rain today.It won't clear up in the nextNingxia.few days beecause of the phoon ()Staying at home is the best choice.G.Today will be a wet day.It'll rain all morning.Around noon,the rainwill stop.But it'll rain again later in the afternoon.Remember to takean umbrella or a raincoat if you need to go out.8
本文标签: