{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

金太阳黔东南州2023-2024学年度第二学期期末教学质量检测高二(24-599B)英语答案

金太阳黔东南州2023-2024学年度第二学期期末教学质量检测高二(24-599B)英语答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了金太阳黔东南州2023-2024学年度第二学期期末教学质量检测高二(24-599B)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

Through tears of disbelief,I thanked her and she hugged me.She understood the challenges Ifaced and her small act of kindness meant the world to me.It was the first time anyone hadshown me compassion and support in this situation.The gesture reminded me that there werepeople out there who could see beyond the surface and empathize with the daily struggles ofparenting a child with special needs.I felt a weight lifted off my shoulders,knowing that I wasn'talone in this journey.Her understanding gave me the strength to continue advocating for myson's needs,despite the judgmental looks from others.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是应用文。文章介绍了四款适合老年人的产品。2I.A。理解具体信息。根据NexStride部分中的It is a device that helps those with mobilitychallenges walk better和It can be attached to any walking sticks可知,NexStride这款产品可以使用户在行走时更有信心。22.B。理解具体信息。根据Ryan部分中的Ryan is an Al-enabled socially assistive robotdesigned to engage in personalized conversations With speech recognition and facialexpression recognition,,Ryan understands and responds like a close friend以及ElliQ部分中的ElliQ is a social robot ..It uses a combination of voice,sound,light and movement tocommunicate with them可知,这两款产品都能够和用户进行沟通、互动。23.D。推断。根据Nobi部分中的If a person falls,,Nobi asks them to confirm it and then makesa trusted contact through an app Nobi also helps prevent falls by turning on automatically,那些容易摔倒的人对这款产品会感兴趣。B篇主题语境:人与社会一一艺术本文是记叙文。文章讲述了音乐人Jeff Steele的故事。24.C。推断。根据第一段中的A gifted singer,Jeff began writing songs when he was in highschool和他所说的I was going to be the next Lionel Richie可知,Lionel Richie应该是一位有名的音乐家。注:label意为“唱片公司”。25.D。理解主旨要义。根据第二段中的Throughout the1990s,Jeff penned a string of hits forDaywind not only does Jeff write for his group,he also has his songs recorded by other artists以及Jeff's efforts have collected four BMI Awards等信息可知,本段主要讲述了Jeff的非凡成就。26.B。理解具体信息。根据最后一段中的Be the Reason,contains multiple songs penned bythe father and son Brad -at age 30-is writing as a young man from the point of lookingforward,and Jeff一at age63一is writing from a pen of wisdom and experience可知,Be theReason这张专辑是由父子两人共同完成,具有跨世代的感觉,即它包含了不同年龄段的人都能产生共鸣的元素。27.A。推断。根据第二段中Jeff Steele所取得的成就可知,他很有才华;再结合文中的highschool、in the early1980s、Throughout the1990s、over the last three decades和at age63可知,他一直致力于歌唱事业,故选A项。C篇主题语境:人与自然一一自然生态
本文标签: