广西金太阳2024年春季期高一年级期末教学质量监测(24-581A)英语答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了广西金太阳2024年春季期高一年级期末教学质量监测(24-581A)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、广西区2024年春季高二年级期中教学质量检测金太阳
2、金太阳2024年4月广西高三模拟考试
3、2024广西金太阳4月联考
4、金太阳广西高三联考试卷2024四月
5、金太阳2024高二期末考试广西
6、2023-2024金太阳高三联考广西
7、21-05-469b广西2024年高二金太阳联考
8、2024广西金太阳最新试题及答案
9、2023-2024广西金太阳高三
10、广西金太阳联考2024四月份答案
英语答案)
One possible version:Dear CatherineIt's great to hear from you!In your recent email,you asked me about what I'd like to do mostafter Gaokao.I'm writing to share my thoughts with you.To be honest,after months of intense studying for Gaokao,I'm really looking forward to taking abreak and relaxing.I plan to unwind and recharge by pursuing my hobbies,such as reading booksand playing sports.Reading books allows me to escape into different worlds and gain newperspectives on them.Sports can help me stay fit and provide a healthy outlet for stress relief.What about you?Yours,Li Hua第二节One possible version:The day finally arrived when we had another soccer match in gym class.To tell the truth,at thevery beginning I was quite nervous,though I had seen great progress.I couldn't help turning myhead and looking straight at Sabrina.When our eyes encountered,I saw trust,belief andinspiration.All of a sudden,my stressed mind relaxed.I stepped onto the field with newfounddetermination.Sabrina's beltef in me fueled my performance,and to everyone's surprise,I madecrucial catches that contributed to our team's success.We all cheered,celebrating the victory.I couldn't help but feel a deep sense of gratitude towardSabrina.Her wholehearted support and friendship had transformed me from a disheartenedplayer into a confident athlete.Through this experience,I realized the power of friendship andthe importance of facing up to failure and learning from it.My initial failure in the soccer matchhad opened the door to self-discovery and growth.It was through Sabrina's guidance andsupport that I learned to overcome my insecurities,meet challenges,and succeed.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了一个以家乡为主题的摄影大赛21.C。理解具体信息。根据第一段中的We are looking for photos of events,people,,landscapes,,or any other related subject that represents“Our Hometown”,Mint Hill可知,这次摄影大赛的主题是“我们的家乡”一一Mint Hill。22.B。理解具体信息。根据Contest Rules&Requirements部分中的they must not contain awatermark可知,提交的照片不能带有水印。23.A。理解具体信息。根据Photo Categories部分中的People;CelebrationsEvents;Parks/Streetscapes/Town Landmarks可知,摄影作品可分为三大类:人物、庆典/活动、公园/街景/城镇地标。B篇主题语境:人与自我一一生活本文是记叙文。文章讲述了Ei和Rett在湖里抓鲶鱼的经历。24.A。理解具体信息。根据第一段中的Eli...dived underwater,,sticking his hand into a sunkentire in an attempt to grab a catfish可知,他在忙着抓鱼。
本文标签: