2024届普通高等学校招生全国统一考试 高三青桐鸣冲刺卷一试题(英语),目前2024届百校联盟答案网已经汇总了2024届普通高等学校招生全国统一考试 高三青桐鸣冲刺卷一试题(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
)
《双语学报》2023一2024学年高三新高考基础版第42期测试题参考答案及部分解析第42期测试题参考答案1-5 BCDDA6-10 DCAAB11-15 CCCBD16-20 DEBGC 21-25 ADBCC 26-30 DBDAA 31-35 CBACD36-45 (One possible version)36.a37.cooked38.enjoyable39.guaranteeing40.from41.had experimented42.which/that43.fairly 44.possibility45.To replace写作(One possible version)第一节Last Friday,our school organized an inspiring journey to explore the cultural heritage in ourlocal community,where we had the privilege of meeting the inheritors of traditional arts andcrafts.We visited several inheritors,including a local calligraphy master,a traditional musicperformer and a skilled pottery maker.From them,we witnessed their dedication to thepreservation of these time-honored arts and felt deeply inspired by their commitment to passingdown these traditions to future generations.Additionally,we learned to make some pieces ofpottery from the pottery maker.This experience has broadened our horizons and enriched our understanding of our culturalheritage.And we realized that we should make every effort to safeguard these invaluablecultural treasures.第二节Paragraph 1:Julie said,"But I'm afraid that you couldn't sew anymore.You know,your hands."Grandmareplied that she could try to handle it and that they could work together.The two spent the nextfew hours exploring various dress designs and exchanging ideas.As the night grew late,Juliereturned to her aunt's house,where Clara,having learned about the situation,felt sorry for Julieand offered words of encouragement.In the following days,Julie and Mira made frequent visitsto Grandma's house,sparing time to work on the dress alongside her.Paragraph 2:Eventually,their joint efforts bore fruit,and they completed a new prom dress."Now,try iton,"Grandma and Mira urged Julie.Julie eagerly slipped into the dress and admired herself inthe mirror,deeply moved by its beauty.On the day of the prom,all eyes turned towards Julie asshe stepped onto the dance floor.Applause erupted throughout the room,filling Julie with asense of pride and joy.She had thought her original dress would turn heads,but this one was ashowstopper.Julie was so happy and sincerely thanked Mira and her grandma for their patienceand love第42期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文。文章介绍了四个印度的树屋的特点以及价格。1.B。理解具体信息。根据四个树屋的内容可知,这些树屋都建在大自然中。由此可推知,这四个酒店可以提供与大自然亲密接触的机会。
本文标签: