江西省2024年中考总复习·模拟卷(一)1英语试题,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了江西省2024年中考总复习·模拟卷(一)1英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024江西中考45套英语答案
2、2024年江西中考模拟试卷四
3、2024江西中考真题精选英语
4、江西省2024年中等学校招生考试中考模拟信息卷英语
5、江西省2024年最新中考模拟示范卷英语
6、2024江西中考45套汇编英语
7、2024年江西中考英语试题图片版
8、2024年江西中考英语试卷以及解析
9、2024年江西中考模拟卷英语
10、2024江西中考英语样卷试题2
1英语试题)
number.New styles of exercises have appeared that people can do at home.Even though people exercisseparately(分别地),they ofen do it together through the Inteme.Online fitellw people&exercise at anytime and anywhere without going to a gym or a fitness center.WherAccordingtorepor from Douyin,the number of fitnes videos n2021inreased by134 percent52while follower of fies trainer went up by 208 percent compared with the year before.People ofblood presearch online for simple exercises that are posted by personal trainers.These trainers do a great jobnstarted uboth teaching and leading people to exercise more.53In the pas TVexereise programs were popular,but now onne fite videos have made xerc(情绪)even more popular because they are easy to learn.Even famous athletes are joining in.Some of themworries.started online fitness courses to teach people how to exercise at home,and now they are very popular withmany people.improvA report from Jingdong in 2022 showed that sales of yoga and dance products have grown rapidlysince March.Sales of yoga stretchers (and yoga bags increased by over 800 percent.TheadvantcolorsChinese government has also organized online competitions on social media platforms(网络社交媒体成)Ding Dong,an official with China's General Administration of Sports,said,"The games aredesigned to encourage more people to take part in fitness activities.47.What is the advantage of online fitness according to Paragraph 1?A.It helps people lose weight easily.BIt lets people take exercise freely.蚁C.It makes people exercise in the gym together.D.It shows people more knowledge about exercise48.Online fitness has become more popular becauseA.people have more chances to be famousB.it is more convenient and easier to learnG.online fitness trainers are more knowledgeableD people would rather exereise alone than go to gyms49.htcan we infer from the number mentioned in Paragraph 4?些(4eople dislike doing yoga.B.Yoga products are cheaper than before.C.People are crazy about shopping onlineD)People have become more interested in doing exercise.50.The best title for the passage should beA.Let's Do Exercise in Fitness CentersB.Fitness Courses Attract More FollowersCnline Fitnes Wins Chinese HeartsR.TV Exercise Programs Are More Popular Than Ever第二节:根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(共5小题,计5分)Have you ever considered that the colors might be in our world and live our lives in the best way$possible?For thousands of years,51.For example,humans have been using differentcolors to diagnosis (and treatment through food,drink,clothing and so on.This means we canuse the advantage of each color when we need it.榆阳区2024年第一次中考英语模拟考试A-5-(共8页)
本文标签: