[国考1号12]第12套 2024届高考适应性考试(二)2英语答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了[国考1号12]第12套 2024届高考适应性考试(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、国考1号2024英语答案3
2、国考一号2024英语答案4
3、国考一号2024英语
4、2024年国考1号6英语答案
5、国考一号2024英语答案
6、国考1号3英语答案解析2024
7、2024国考一号4英语
8、2024国考一号2英语
9、国考1号5英语答案2024
10、国考1号11英语答案2024
2英语答案)
《双语学报》2023一2024学年高一N版·新高考湖南智能版第8期期中复3参考答案及部分解析期中复3参考答案1-5 BCBCA6-10 ACBCA11-15 BBAAC16-20ABABC21-25 CDBCD.26-30 AADBA31-35 BCCDB36-40 EBFCD41-45 ADBCA46-50 DCABD51-55 ABCDB56-65(One possible version)56.be built57.representing58.creative59.supports60.carefully61.to reduce62.connection63.and64.which/that 65.of写作(One possible version)第一节NoticeThose who have signed up for the school art club are expected to have an interview to be held inthe art club next Friday morningThe interview will be divided into two parts.The first part is self-introduction,during whichyou should give a brief self-introduction,including why you want to join the club and what youexpect from your joining.The second part is a talent show where you are supposed to show yourbest art talents,like singing,dancing,etc.Please be present on time!It's your show time!The School Art Club第二节Paragraph 1:After a couple of hours,Peter and Monique reached the top.There they saw the rest of Peter'sgroup,who had been waiting there for them for a while.And they were about to call the rescueteam because they feared the two might be in danger.They were glad to see the two reach thedestination safely.Peter then explained to the other members what had happened to them andthanked Monique for her kind and calm behavior.The other group members also admired the girla lot.Paragraph 2:Peter felt sorry for putting Monique in a difficult situation.When he said sorry to Monique forwhat he did to her,the girl just said smilingly,"It's alright.What matters is that we are safe now."The group of friends decided to do something nice for the young girl,so they set up anorganization in her name to help injured mountain climbers and their families.Peter learned agreat lesson from the experience and decided to be kind to everyone he meets.期中复3部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文。主要介绍了遗产公园动物园青少年志愿者项目。21.C。推断。根据第二段内容可知,动物园要求青少年在遗产公园举办地球日庆祝活动,帮助动物园举办大型活动,在动物园露营期间担任小老师,并帮助来访的公众了解动物,由此可推断出,他们需要具有良好的沟通能力。22.D。推断。根据第三段内容可知,青少年志愿者在培训中会接受有关动物的培训,学有关生物学的知识以及如何运行信息站,还能够帮助他们建立信心并掌握有用的技能。由
本文标签: