云南师大附中(云南卷)2024届高考适应性月考卷(黑白黑白白白白黑)英语试题,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了云南师大附中(云南卷)2024届高考适应性月考卷(黑白黑白白白白黑)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
2024届高考适应性月考卷(黑白黑白白白白黑)英语试题)
《双语学报》2023一2024学年高一SD版·新教材新高考第31期测试题参考答案及部分解析第31期测试题参考答案1-5 BCACA6-10 ACCBA11-15 BBCBC16-20 CABCA21-25 DCBDA26-30 BABAC.31-35 BCDCB36-40 GFABC41-45 CABDC46-50 ADABD51-55 CBADB56-65(One possible version)56.where57.with58.an59.celebrated60.has been held61.featuring62.Typically63.to enjoy64.excitement65.is observed写作(One possible version))第一节A charitable performance by our dance clubRecently,an earthquake hit our neighboring province,and the earthquake-stricken areas are inurgent need of daily necessities.In an effort to lend its support,our dance club gave a charitableperformance at the People's Square to raise money for them this Tuesday.Impressed by the club members'performances and kindness,a number of audiencesgenerously donated some money,which was encouraging.Finally,they collected about 5,000yuan in total,which will be donated to the local Red Cross and used to purchase daily necessities.The dance club has set a good example for us and the kind action will encourage us to lend ahelping hand in the face of disasters.第二节Paragraph 1:I quickly moved to the passenger seat and he climbed in.With his calmness,he started the carand skillfully reversed it out of the snowbank.As we drove away from the slippery spot,I felt asense of relief and gratitude."Thank you,"I said and expressed my concern about the roadahead."You're welcome,"he replied and pointed to the snow-removal vehicle ahead,where aman in the driver's seat waved."Perhaps my friend can be of assistance.Please wait here for amoment,"Tim said.He walked to that vehicle and then back to my car.Paragraph 2:"Ifyou'd like,my friend can clear the road to your home.I can drive your car behind,Timsuggested.Filled with excitement,I replied,"That would be wonderful.Thank you so much."Then he gave a gesture to the snow-removal vehicle,which began clearing the road.My carmoved smoothly.Finally,my home came into view.I expressed my gratitude to Tim once moreand waved thanks to Tim's friend."My pleasure.Stay safe,"Tim smiled warmly.With thoseparting words,the two disappeared into the distance.The unexpected heartwarming experiencealways reminds me of the kindness in the world第31期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文。文章介绍了四个艺术相关的工作坊。2l.D,推断。根据Stop the Motion部分的photographing objects in a series of slightly differentpositions so that the objects seem to move可推知,该工作坊主要是通过实践活动来学定格动画的制作。22.C。细节理解题。根据Art Cafe部分的Aimed at adults who need care due to physical and
本文标签: