[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(三)3英语(B)试题,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了[黄冈八模]2024届高三模拟测试卷(三)3英语(B)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024黄冈八模四
2、2024黄冈八模
3、2024黄冈八模高三英语
4、黄冈八模2024高三模拟测试卷一
5、黄冈八模2024高三
6、2024年黄冈八模
7、黄冈八模2024高三试卷
8、黄冈八模2024高三试卷一
9、黄冈八模2024高三试卷一英语
10、2024高三黄冈八模
3英语(B)试题)
advice and left that sad plant to itself.Then,one day in April,I saw several healthy new red shoots popping out of the ground.Tears inmy eyes,I ran inside to tell Mum who had been staying with me for a few weeks.She smiledsweetly at the news and brushed away a stray tear of her own.Nature is a magical thing,andthere's so much about the natural world that we don't understand.One thing is for sure-thelively beauty of those flowers feels like a heart-warming gift from a father who often chose thegarden to show his love.【补充说明】in passing:碰巧地,顺便地部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章是一则Great Ormond Street Hospital接受捐赠的通知。21.C。理解具体信息。根据第二段中的GOSH Charity raises money.Supportingground-breaking research into the development of new treatments可知,GOSH需要资金来支持研发新的治疗方法。22.A。理解具体信息。根据Donating toys or games部分中的We are only able to accept thingsthat are brand new and in their original packaging和Some gifts that are always accepted部分中的Balloons可知,全新的气球是可以被接受的。23.B。理解具体信息。根据Where can I donate toys near me?部分中的Gifts are accepted inperson or via the post at the GOSH Charity offices.Please advise us if you intend to visit in personso that we can arrange a time between Monday and Friday,,9:30am-4pm可知,捐赠者可以在周一至周五上午九点半到下午四点之间前往GOSH Charity offices,因此,B项(星期三上午十一点)正确。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者的丈夫因即将接受截肢手术而十分沮丧,一名做过截肢手术的护士见状用自己的亲身经历去安慰他,最终帮助他重新燃起了生活的希望。24.A。理解具体信息。根据第一段中的My husband,Jude,suffered his first heart attack和第二段中的Then Jude changed his diet,quit smoking and began exercising regularly可知,Jude在经历了第一次心脏病发作后养成了良好的生活惯,过着积极的生活。25.B。推断。根据第五段、第六段和第七段中的I guess what I've learned through all of this isthat it's not what we lose,like in our cases our legs,but what we do with what we've still got thatreally decides the rest of our lives可推断,护士进入Jude的病房是想给他一些安慰和鼓励。26.C.理解具体信息.根据第五段中的Moments later,the door opened.“It was a serious crash,”he said."I was twenty-one."His gown was wrapped just below his underwear line,so wecould see his prosthetics可知,护士从洗手间出来以后向作者夫妇展示了自己的义肢。27.D。推断。根据最后一段中的“After the operation,.tomorrow,we''ll get started on our newfuture..'m ready..”可推断,护士的经历使作者的丈夫深受鼓舞,重新燃起了生活的希望。【补充说明】set in:(不好的事物)来了C篇
本文标签: