全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案

第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Peter loved his job as a bus driver.He loved the company of the little children who rode his busdaily.It made him feel younger and more energetic.His record was clean,without any accident in thepast twenty years,which made him a trustworthy driver.However,Peter's boss,Mr.Clark,was concemed that he was too old to be a school bus driver andthat it was time for him to retire,so he called Peter to his office and told him it was time for him tomake retirement plans."But I have a perfect record,"argued Peter."You know,for an elderly man like me,my job is theonly thing that keeps me alive.My boys have grown up and moved out.Mr.Clark,I want to keep myjob.I insist on it!""Think about those youngsters,Peter,"Mr.Clark said."Didn't you mention before that you'vebeen having some health problems lately?Would you take responsibility if something bad happened tothose children?Try to understand what I'm telling you here."Peter thought it over,and finally,he gave in to Mr.Clark's request.It was true that his health wasfailing him.He couldn't risk the kids'lives knowingly.The day before his last day,Peter was dropping off the kids at a stop when he looked out of thewindow and saw a lady on the road who had fainted )He asked the kids not to leave the bus andgot down to help the woman."Madam,are you okay?"Peter asked her gently.He sprinkled (some water from his waterbottle on the woman's face,and she quickly regained consciousness."Oh,are you okay now?"he asked as the woman opened her eyes.He helped her sit on a benchand asked if she needed any help or if he could call someone to help her.The woman assured him thatshe was okay.注意:1.续写词数应为150词左右t2.请在答题卡相应位置作答。Peter was about to return to the bus when he heard screams behind him and saw the bus in fames.The next morning,Peter found many people at his door with flowers and gifts.高二英语第8页共8页