2024年衡水金卷分科综合卷老高考英语三全国二卷英语x,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了2024年衡水金卷分科综合卷老高考英语三全国二卷英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
2、衡水金卷2024新高考英语
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
5、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
6、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
7、2024衡水金卷高三英语
8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
9、2023-2024衡水金卷高三二调英语
10、2023-2024衡水金卷先享题全国卷三英语

《双语学报》2023-2024学年高考版RX版·新教材广东专版第25期测试题参考答案及部分解析第25期测试题参考答案1-5 ABCDA6-10 ACBAA 11-15 DDBDC16-20 DEAFC21-25 DBCAB。26-30 DACBD 31-35 CABDA36-45(One possible version)36.combination 37.unexpectedly38.that/which39.However40.occurring41.caused42.to43.was needed44.prepared45.to reduce写作(One possible version)第一节Dear Eric.I'm writing to inform you of a sharing meeting titled Traditions and Customs to be held in theschool culture club this Friday afternoon.During the activity,we'll learn about festival customs of different nationalities by watching ashort video.After that,we'll have a discussion,where we'll share our knowledge concerning thetheme.As a student from a multi-ethnic country,you certainly have a lot to share with us.Andyour sharing will help us learn more about your country and culture.I'd like to invite you to attend the meeting.Looking forward to your coming.Yours.Li Hua第二节Paragraph 1:Then,they decided to take it to the jewelry shop to let people there help identify it.After theyreached the shop,Anna took out the item and asked the shop clerk,"Sir,can you tell me whetherit's a diamond?"The man said,"Diamonds can scratch glass!"The man took the crystal anddragged it across one piece of glass.It left a deep scratch behind.He then examined the crystalusing special equipment,and concluded,"This is the clearest diamond I've ever seen."Anna andher kids were so excited.At last,they sold it for $200,000.Paragraph 2:Anna wondered how to wisely and meaningfully spend so much money from selling thediamond.After considering for a while,she went straight to the bank with the kids to save much ofthe money there.She planned to use the money to cover daily expenses,kids'future education,etc.After leaving the bank,Anna said to Miri,"I don't know whether that man knew what was insidethe pendant,but I think we should donate some of the money to honor him."Miri nodded and wasallowed to wear that pendant forever.Joyfully,they headed to a charity together.第25期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章主要介绍了美国田纳西州的几个著名的小镇。l.A。理解具体信息,根据McMinnville部分的..known as the nursery capital of the world.callMcMinnville home.可知,McMinnville作为苗圃之家,以植物种类繁多而得名。2.B。理解具体信息。根据Columbia部分的It's.architectural beauty...looking to admire art..及Franklin部分的.Victorian influence on the architecture throughout the historic downtown.可
本文标签: