炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四

第5期A2版Keys:(One possible version,客观题除外)Passage 1 1-4 ACBCPassage 2 1-5 CAEGFPassage 3 1.happiness2.stands3.is put4.generations5.a6.When7.with8.generally9.better.10.to come第5期A3版Keys及重点解析:(One possible version,客观题除外)Passage 41-5 BDACA6-10 DBACC11-15 BDACB导语:本文是一篇记叙文,属于“人与社会”主题语境。Makayla Swift和她的狗Milo在社区散步时救助了一位独居的老人。1.B。根据语境可知,Milo以前是一只流浪狗,后来被Swift收养”了。take in在此处意为收养”。2.D。根据下文..he ran to the one next door..及全文语境可知,Milo对当前的房子不感兴趣,所以又跑向隔壁的房子。4.C。根据下文.she tried to pull Milo away.可推知,Milo抓别人家的门时,Swif感到尴尬”。7.B。根据下文.her children worked away from home.及全文语境可知,Star的孩子在外工作,且她遇险时家里无其他人,由此可推知,Stam一个人”居住。9.C。根据上文Sherry Starr,85和.went down heavily.可推知,Star摔得很严重,无法“移动”。l0.C。根据上文Feeling sore.可推知,Star“受伤”了。ll.B。根据下文Starr thought she was going to die there.可知,Star当时是“害怕的”。13.A。根据语境可知,Str的办法是仔细听”周围的声音,有人去她家时大声喊叫。Passage 51.support2.business3.received4.encourage5.job第5期A4版Key:(One possible version)写作一招鲜I once had an experience of helping others,from which I learned a lot.One day,I came across an elderly woman struggling with her groceries.I offered to help andshe gratefully accepted.As we walked and talked,she opened up to me about her struggles withhealth issues.I listened carefully and offered words of comfort and encouragement.In thefollowing days,I brought her meals and groceries,and we spent some time chatting.I alsoconnected her with some local volunteer groups for seniors.Through this experience,I learned that by simply offering a helping hand,we have the abilityto make a positive impact on someone's life.
本文标签: