{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

[宜宾一诊]宜宾市高2021级一诊考试英语x

[宜宾一诊]宜宾市高2021级一诊考试英语x,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了[宜宾一诊]宜宾市高2021级一诊考试英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024宜宾市一诊英语答案
    2、宜宾市高三一诊英语2024
    3、2024宜宾一诊英语试题及答案
    4、2023-2024宜宾市高三第一次诊断考试英语
    5、宜宾一诊英语答案2024级
    6、2024年宜宾高三一诊
    7、宜宾市一诊2024英语答案
    8、2023-2024四川宜宾一诊考试英语
    9、2024宜宾一诊英语答案
    10、2024年宜宾市一诊英语答案
《双语学报》2023一2024学年高一W版·新教材新高考强化版第8期测试题参考答案及部分解析第8期测试题参考答案1-5 ABBCA6-10 ACBAB11-15 CCABC16-20 BACBC21-25 BCDCA.26-30 DABAD31-35 CAADC36-40 DEGBF41-45 ABDAC46-50 BADCA51-55 DBCBD56-65(One possible version)56.a57.influenced58.enjoyable59.introducing60.to ignore61.pollution62.approaches63.what64.successfully65.for写作(One possible version)第一节Last Friday,our class organized a visit to the local botanical garden,and it proved to be adelightful experience for all of us.We explored different sections of the garden,where we weregreeted by a wide variety of flowers and plants.Additionally,our knowledgeable tour guide sharedwith us some interesting facts about each species,making the visit both educational and enjoyable.It was a wonderful opportunity for us to connect with the natural world.We truly enjoyed ourtime in the botanical garden and are grateful for the chance to explore and admire the wonders ofnature.第二节Paragraph 1:"I have a better idea that can help the cleaner get off work on time,"she suggested.Hearingthat,Tom's face brightened up.Mrs.Peterson continued,"We should make each kid understandlittering is a bad thing and tell them to deal with their own waste after class.Then there won't bemuch work left for the cleaner."Tom agreed with Mrs.Peterson and began to discuss the specificmethod with her.They finally decided to talk to the headmaster the next day and suggestorganizing a clean-up education drive at the school.That day,Mrs.Peterson stayed with Tom untilhis mother came to pick him up.Paragraph 2:The next day,Mrs.Peterson discussed the clean-up education drive with the headteacher,whopraised the idea.Two days later,the drive was organized.All the teachers and students took partin the activity,where they were taught not to litter on campus and in other public places.What'smore,the students were told whoever performed well would be awarded the honour ofenvironmental guards.From that day on,students no longer littered around the school,and thecampus was no longer dirty.The school cleaner could go home early as he didn't need to workovertime to clean the playground.第8期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇说明文,属于“人与社会”主题语境。介绍了阿尔卑斯山的四个滑雪胜地。2l.B。理解具体信息。根据Garmisch Classic,,Germany部分..for skiers.other winter sportslovers.可知,在Garmisch Classic不仅可以滑雪,还可以做多种户外运动。22.C。推断。根据Hochzillertal,.Austria部分.
本文标签: