{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
W:Well.You know,I have a good reason for choosing January.M:What's that?W:Because we celebrate the Spring Festival in January this year,and it's our tradition to have a family reunionthen.M:All right.I'll do my best to meet your request.W:That's very kind of you,Hunter.Thank you very muchM:No problem.Text 9M:What is your working experience?W:I have worked for IBM for 3 years.M:How will your experiences benefit this company?W:Iknow the marketing from top to bottom.I can develop a new market for you.That will increase your profitmargin and keep the shareholders satisfied.M:Are you aware of the aspects of this position and do you feel you are qualified?W:Yes,I understand my qualification and your needs by researching your company.M:If you enter this company,which section would you like to work in?W:Ifpossible,I'd like to be positioned in International Trade Department.M:What starting salary do you expect?W:I'd like to start at 5,000 a month.Text 10M:At dawn on January 17th,1995,the city of Kobe was rocked by earthquake tremors.The worst tremorsreach 7.2 on the Richter scale.Kobe is Japan's sixth largest city.It is also one of the world's largest ports.Withinminutes,Kobe was a disaster area.How bad was the damage?The earthquake was the worst to hit Japan in 72 years.There were more than6,000 people dead.More than 35,000 were injured,and nearly 310,000 were left homeless.Some 75,000buildings were damaged or destroyed.Total damage was estimated at $90 billion.What did people learn from the Kobe earthquake?What happened in Kobe suggests that the earthquakehazard was not taken seriously enough.Some people believe that more can be done to reduce the damage.Theypropose the following.More work should be put into quake-proof buildings.Walls should be built to protecttowns on the coast from large waves.Providers of emergency services must be better trained and better prepared.Citizens must be better educated on what to do when an earthquake strikes.
本文标签: