2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
答案)
distractions.Student Union第二节One possible version:At the dinner table that evening,Dad still said nothing,worrying me.Later,I gathered thecourage to confront him about the silent treatment."I can't finish wrestling this season.I'm sorryif I've disappointed you,"I said.I gazed at Dad and pressed on,"Is wrestling the only thing wehave in common?"The sad look on his face convinced me I had struck a nerve.Dad bowed hishead.I searched my brain for the right words until I found them."I thought our only bond waswrestling."Dad looked up at me and smiled slowly."It was never really about wrestling,Keith.It was aboutdedication,commitment,and perseverance.The fact that you trained the way you did andcompeted so enthusiastically was enough for me."He finished his statement with a head nod.Then Dad hugged me,his arms enveloping me in the warmth of his body.My heart may haveprevented me from continuing as a competitor,but my heart is still grateful for all that Dad did tomake me not only a better wrestler but also a better person.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一科学本文是应用文。文章介绍了四位杰出的女科学家。21.C。理解具体信息。根据Katherine Johnson(1918-202o)部分中的Katherine Johnson was aBlack mathematician...work as a NASA scientist和Sally Ride(1951-2012)部分中的On NASA'ssecond and third Space Shuttle missions.After she stopped working for NASA可知,她们俩都曾在NASA工作。22.C。理解具体信息,根据Ada Lovelace(1815-1852)部分中的To honor her contributions,,theU.S.Department of Defense named a new computer language“Ada”in the 1980s可知,AdaLovelace的名字被用来命名了一种计算机语言。23.B。理解具体信息。根据Mae Jemison(1956-)部分中的Currently,she leads the100YearStarship project through the U.S.Defense Advanced Research Projects Agency可知,目前MaeJemison正在牵头做一个项目。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是新闻报道。Kevin Day克服各种人生困境,成为了优秀的音乐家。24.D。理解主旨要义。通读第二段可知,该段主要介绍了Mr.Day取得的音乐成就。25.C。推断。根据第三段中的“He is driven,,but he is so uplifted and comforted by music that Idon't think it's a choice for him,”says Cynthia Johnston Turner可知,Cynthia Johnston Turner提到:Mr.Day很努力,但音乐鼓舞了他,也安慰了他,她认为这不是他的选择。由此可推知,她认为Mr.Day与音乐有着一种深厚的联系。26.B。理解具体信息。根据第四段中Mr.Dy的话语可知,他的童年充满了苦难,但他并不把它看作是什么了不得的事,他总是向前看,哪怕只是为了反思,也尽量不去回顾它。由此可知,对Mr.Day来说,他的童年经历已经成为过去。27.D。理解词汇。根据划线词后的My goal is to try to help others as well可推知,作者想表达
本文标签: