{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

内蒙古2024届高三11月联考英语x

内蒙古2024届高三11月联考英语x,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了内蒙古2024届高三11月联考英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、内蒙古2024年高考英语考试
    2、内蒙古2024年高三联考
    3、2023-2024内蒙古高考英语答案
    4、内蒙古2024高考英语答案
    5、2024年内蒙古联考答案
    6、2024内蒙联考真题
    7、内蒙古联考时间2024高三
    8、2024年内蒙联考
    9、2024内蒙古英语高考真题
    10、内蒙2024年高考英语
brought in during the morning storm,the woman said."Wait here!I can prove she's my cat,"Isaid firmly,excusing myself to grab the carrier.I'd trained Baby-Girl to walk inside the carrierbefore.Sure enough,when she was let down on the floor,she made a dash for the carrier andstayed right inside."That's definitely your cat,"the woman laughed.I was almost in tears.Myheart was filled with happiness-my cat was finally home again.The miracle had happened!部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章是《鸡》这份杂志的相关信息介绍。21.B。理解具体信息。根据Management Team部分中的Human Resources:Carrie Rubalcaba可知,Carrie Rubalcaba负责人力资源部门,所以求职者应该与她联系。22.A。理解具体信息。根据文中的Our magazine Chickens is published bimonthly(an/Feb,Mar/Apr,May/小un,Jul/Aug,Sep/Oct and Nov/Dec)可知,这份杂志每两个月出版一次。23.D。理解具体信息。根据文中的The subscription rate is38for12 issues(two years)).Canadian and foreign surface,add $15 extra per year可知,加拿大的读者如需订阅两年,应该支付68美元(38+15X2=68)。注:surface在此相当于surface mail,意为“邮信件”。B篇主题语境:人与自我一一做事本文是记叙文。文章主要讲述了Donald Brown对明信片的挚爱。24.A。理解具体信息。根据第一段中的Donald Brown has spent the majority of his ninedecades collecting postcards.His passion for them was discovered on a summer day in 1943when Brown,l1 years old at the time可知,Brown在11岁的时候开始了他一生的爱好一一收集明信片。25.C。理解词汇。根据第二段中的The postcards had been sent from places he'd never been toor seen before可知,这些明信片让Brown感到很震惊。26.C。理解具体信息。根据第三段中的By the time he was graduating from high school,hiscollection had grown to close to 1,900 postcards and,when he finished college,it'd stretched tojust shy of 6,200.Now,at 92,his collection is even more impressive.Postcards occupy every roomof his home可知,Brown收集的明信片数量一直都在不断增长。27.D。推断。根据第一段中的Donald Brown has spent the majority of his nine decadescollecting postcards可知,Brown能够一生坚持不断地收集明信片,由此可见他是一个非常专一的人;再根据最后一段中的the300,000-plus cards Brown's donated可知,他非常慷慨。C篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是说明文。科研人员通过新基因疗法让老鼠重返青春。28.C。理解文章结构。根据第一段中的one has been genetically changed to age faster和第二段中的could the opposite be achieved as well可知,that在此是指让老鼠加速衰老。29.D。理解具体信息。根据第二段中的Japanese biomedical researcher Dr..Shinya Yamanakahad already reprogrammed human adult skin cells to behave like stem cells...Yamanaka factors和第三段中的adult cells fully switched back to stem cells via Yamanaka factors可知,山中因子能把成年细胞变成干细胞。注:山中因子是由日本科学家山中伸弥提出的,指的是四个转录因子(Oct3/4、Sox2、KIf4和c-Myc)。
本文标签: