{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
A.I don't think so.B.What about you?C.Which one is better?D.How do you feel about it?E.Have you ever been there?F.But I have to say it was crowded.G.Were there many people traveling there?六、完形填空(每小题1分,共8分)请阅读下面短文,理解其大意,然后从每小题所给的A、B、C三个选项中,选出一个能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。The baby books were sad.The big books were laughing at them."You can hardlycall yourselves books.You almost have no writing and are just all 26 !said onebook with lots of pages written in small letters ()"We won't let people put younext to us on the shelf!”So the poor baby books27 in warehouses(仓库).The big books were excited.Only adults would come into bookshops because therewas nothing 28 for those naughty (children to read.The big books were nolonger 29 that their pages would be dirtied.Years passed and all those children who didn't even visit a bookshop 30 becameadults."Why don't people visit the bookshop to buy books?"thought the big books.But no.The adults who grew up without baby books had no 31 in the bigbooks.How could they read so many pages all at once if they had never read anything?The big books were sad.Bookshops were closing down one after another.Nobodywas reading!The big books 32 that there was only one way to help them out.Theyhad to say sorry to the baby books and get them come back.So they carried out the planright now.That was how the big books 33 themselves.Children must read little by little sothat they will grow up to be adults who love big books.英语试卷(四)第5页(共16页)
本文标签: