炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四

教全国@0所名校高三月考卷记Every afternoon when the man in the bed by the window could sit up,he would pass the time bydescribing to his roommate all the things he could see outside the window.The man in the other bedbegan to live for those one-hour periods where his world would be broadened and enlivened (.....by all the activities and color of the world outside.The window overlooked a park with a lovely lake.Ducks and swans played on the water whilechildren sailed their model boats.Young lovers walked arm in arm among flowers of every color anda fine view of the city skyline could be seen in the distance.As the man by the window described the full picture in great detail,the man on the other side ofthe room would close his eyes and imagine the picturesque scene.One warm afternoon the man by the window described a parade passing by.Although the otherman couldn't hear the band-he could see it in his mind's eye as the gentleman by the window de-scribed it with descriptive words.Days and weeks passed.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在相应位置作答。One morning,the day nurse arrived to bring water for their baths only to find the lifeless bodyof the man by the window.The man was happy to get such a wonderful treat.【答案】One possible version:One morning,the day nurse arrived to bring water for their baths only to find the lifeless body of the man by thewindow.He had died peacefully in his sleep.She was saddened and called the hospital attendants to take the bodyaway.As soon as it seemed appropriate,the other man asked if he could be moved next to the window.The nurse washappy to make the switch,and after making sure he was comfortable,she left him alone.The man was happy to get such a wonderful treat.Slowly,painfully,he supported himself up on one elbow to takehis first look at the real world outside.He struggled to slowly turn to look out of the window beside the bed.It faced ablank wall.The man asked the nurse what could have driven his dead roommate who had described such wonderfulthings outside this window.The nurse responded that the man was blind and could not even see the wall.She said,“Perhaps he just wanted to encourage you.”12【24G3YK(新高考)·英语-R-必考-Y】
本文标签: