2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
2、2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
3、100所名校高考模拟金典卷2024英语二
4、100所名校高考模拟金典卷英语2024答案
5、100所名校高考模拟金典卷2024英语1
6、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
7、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十二
8、2024全国100所名校高考模拟金典卷英语
9、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
10、100所名校高考模拟金典卷英语一2024

41-45 DBAAB46-50 CADBC51-55 DADBC56.declared57.safety58.were attacked59.itself60.beating61.which62.at63.to sustain64.0r65.better写作第一节One possible version:Dear Jack.I am very glad to share with you an unforgettable book exchange that took place in our school lastweekend.On Saturday morning,all the students took some books to the Students'Center.In thehope of exchanging some useful books with others,we all went there early.At the center,weexchanged our books with the new owners and talked about the books happily.The activity lastedfor the whole morning,and all the students got some books they like.I was lucky enough to get an English-Chinese dictionary,which is useful for my Englishlearning.This book exchange has taught me to make full use of our books.Yours.LiHua第二节One possible version:Andre Bouvier Sr.got the call about St.Onge's request for help.He decided to help her out,despite his wife's concern for his well-being heading out in the storm.The 80-year-old retireewore his thickest winter clothes,grabbed an LED flashlight and walked about half a kilometre intothe terrible storm to search for St.Onge's car.He knew he could walk to where she was as long ashe stayed on the road."The worst part was the wind.Halfway there,I had to put my hands in frontof my eyes,"he said later.To Bouvier's surprise,he found two other vehicles with people who also needed help alongside St.Onge.He led the seven people back to his home and welcomed them in for the evening."They fedus,laughed with us,bonded with us,and gave us blankets and a warm place to rest our eyes for afew hours,"said St.Onge in the Facebook post.Bouvier became a hero overnight,but didn't wantmuch credit for his efforts for a stranger in need."Everybody would have done the same thing,"hesaid."You don't think about it;you just do it."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一历史与文化本文是应用文。文章是一则旅游广告,介绍了太原一遥四日游的行程。21.B。理解具体信息。根据四天的行程安排可知,游客们第一天住在太原,第二天住在遥,第三天住在太原,第四天行程结束。由此可知,游客们行程第二天会住在遥。22.B。理解具体信息。根据题干中的关键词the third day可将解题信息定位到Day3部分,根据该部分中的Get ready to enjoy.we'll go to visit Shuanglin Temple可知,游客们当天早上
本文标签: