{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案

2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了2024年100所名校高考模拟金典卷 24新高考·JD·英语-Y 英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024全国100所名校高考模拟金典卷英语4
    2、2024100所名校高考模拟金典卷英语四答案
    3、100所名校高考模拟金典卷2024英语二
    4、100所名校高考模拟金典卷英语2024答案
    5、100所名校高考模拟金典卷2024英语1
    6、2023-2024一百所名校高考模拟金典卷英语二答案
    7、2023-2024100所名校高考模拟金典卷英语十二
    8、2024全国100所名校高考模拟金典卷英语
    9、100所名校高考模拟金典卷英语2024听力
    10、100所名校高考模拟金典卷英语一2024
have a tough day.More importantly,by depicting our possible future,sci-fi novels get me thinkingabout the human-nature relationship seriously.In addition,it encourages my imagination andcuriosity by giving a glimpse of what life would be like if we acted in a certain way.第二节One possible version:Confused,he quickly opened it and realized it was a sort of will from his grandfather.In the will,itwas written that Michael had left $15,000 to his only grandson.Jared's eyes widened in surprise.A check was attached to the will and it was the amount indicated in the will.There was a note inthe envelope,which was handwritten by Michael.It read:"I knew you wouldn't sell my car!I hopethis money can help you as you grow up.Be a good man!"At that moment,Jared's father entered the garage and he knew about the envelope."What willyou spend the money on?Will you buy a car?"Steve asked."No,Jared replied,shaking his head.He said he was going to open a small car service station.Steve couldn't help but tear up.Theyopened a family business in honor of Michael and their shared love for cars.As they kept gettingnew customers,they expanded the business,and Michael's Station became one of the mostpopular car repair shops in the city.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章为苏格兰登山救援队的志愿者须知。21.D。理解具体信息。根据第一段中的Our25 Member Teams are made up entirely ofvolunteers可知,该救援队全部由志愿者组成。22.B。理解具体信息。根据What it takes to join a Mountain Rescue Team部分中的Have afull mountain kit with suitable mountaineering clothing and personal equipment可知,想要成为该登山救援队的志愿者须自备全套登山工具。23.A。理解具体信息。根据How to join部分中的Please find your local team...to find out ifthey are currently recruiting…joining criteria可知,读者可通过联系当地的救援队来成为该登山救援队的成员。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。Khadiiah Williams通过不解努力从无家可归的女孩成长为哈佛学子。24.C。理解具体信息。根据第一段中的She had lived in shelters,in parks,and in motels.Shehad endured the taunts of students at a dozen schools who considered her“different”可知,Khadijah一直居无定所,受到同学们的嘲笑,同学们都认为她是个异类。25.D。推断。根据第二段中的However,.academics proved to be a way for her to findconfidence in herself again可知,Khadijah通过找到对学的热情而重拾了自信。26.B。理解具体信息。根据最后一段中的Now a successful student at Harvard,Khadijahcontinues to use the lessons of her extraordinary life to help and inspire other students,Khadijah公开分享她的故事,以此来帮助和激励其他学生。27.C。推断。通读全文可知,Khadijah为了自己的目标而不解努力,由此可知她是个意志坚定的人。【补充解释】
本文标签: