{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

M.You coul do the revisioncou f hours in the moming and then do the rest later in the day.PerlI prefer to do it all in the evenings,but that doesn't suit everyone.W.Cood idea.Anyay this time net mth thel be over.Shall weM:Sure.We could have it at my placeMymmateswon't mind.How about on Friday 25W.But that's the very y turday be beterngM.Yore probablyiSnym popeightgy hn o havethe panW:Well talk about food and musi erer the time have tg and reveow!(Tert 9)M:Hey,Connie!Good to see you back in the office.W:Great to see you again.M:Well,you were gone for two weeks.I'm still not clear why you leftW:Oh,I went to do some volunteer work in mountain areas.M:So how did you even get into it?W:A ollege friend put me in touchtha c oriioYouknow of young peope are lookingforways to give back to society.M:Great.But how did you get our manager to approve the leave of absence?He's strict with time offW:As for Anderson,he grew up ina poor area as well and he really sees value in this kind of project.Exactlythis experience will be of benefit to my current work as well.M:Yeah.It must be interesting but tiring.I want to do so.How can I participate?W:Oh,I'm sending you an email about the organization so that you can join us.M:Great.I can't wait to read it.(Text 10)W:Back to the news.Last Friday a storm hit two villages destroying fourteen houses.Seven others were sobadly damaged that their owners had to leave them,and fifteen others had broken windows.One person waskilled,and nine were badly injured and taken to hospital.A number of other people received small injuries.Altogether over two hundred were left homeless as a result of the storm.A farmer said the storm began early in the morning and lasted over an hour.He was in the kitchen with hiswife and his children when they heard a loud noise.A few minutes later,their house fell down on top ofthem.They managed to climb out,but then he saw that one of his children was missing.He went backinside and found him safe but very frightened.A woman said that her husband had just left for work when she noticed that her house was shaking.Sherushed outside immediately with her children.There was no time for her to take anything.A few minuteslater,the roof came down.Soldiers went to the area to help the people in trouble.参考答案1~5 ACBAC 6~10 BAACC 11~15 BCABA 16~20 CAABB【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个还能在博物馆里见到的古董发明。21.A细节理解题。根据Oldest European Book一节中“..the St.Cuthbert Gospel is...on display at theBritish Library..”可知答案。22.B细节理解题。根据Oldest Steam-powered Train一节中“Puffing Billy was used until1862.”可知,最早的蒸汽火车Puffing Billy在1862年退出了历史舞台。23.C细节理解题。根据Oldest Apple Computer一节中“Of the few hundred Apple1 computers produced,fewer than50 still exist,"可知,目前存世的Apple1个人电脑不到50台。【答案与解析】本文是一篇夹叙夹议文。文章主要介绍了Chetan Singh Solanki在印度推广能源独立理念的情况以及作者自己的疑惑。24,B推理判断题。根据第五段“The point Solanki was making is one of the two ways that he hopes will helpIndia to achieve its energy independence,.”可推断,Solanki要求听众关掉一些风扇及电灯主要是为了引出他演讲的主题。