炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
2英语答案)
记22.A根据下文内容可知,我和那些同学都作弊了,所以犯了同样的错误。23.C根据下文可知,放学后老师把我们留下来抄写句子。Jedni boog s25.A地只是在黑板上写下了文章开篇提到过的Thomas Maculy的名言。血。24.D老师什么也没问,也没有责骂我们。26.C老师让我们在作业本里把这句话抄写100遍。27.D根据下一句可知,我不清楚其他十一个男孩的情况。28B根据上文内容可知,我得到了教训,学到了人生中最宝贵的一课。助oob29.B在读了Thomas Macaulay的话三十年后,这句活对我来说仍然是最好的衡量标准,因为这给了我-希衡量:而不是他人的方法。(伦8代就,许而共)用显言丽31,A我们很少有人被要求就国家参战或军队参战做出重大决定。(代断:合I圆小:圆小1。30.A32.D但我们每天都爵要做出许多个人决定。人口出中页出个四,力,,A的食尺圆脑从女银面33.D在街上捡到的钱包,应该放进口袋还是交给警察呢?oo6d291rsmB10m2a34.C在商店被多找的零钱,是应该忘记还是退回呢?第二节(共10小题;每小题2分,满分20分)。7阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式7qgWWhy do humans laugh?That question increasingly 35 (interest)scientists around the globe People of aland cultures laugh spontaneously(不由自主地),and they spend quite a bit of time,36(do)itLaughteristure that we share 37 other great apes such as the chimpanzee and gorilla,which suggests that it isan38 (behave).Sothis leads us to suggest that we are dealing here with a 39(biologyadaptation,a character that givemans some sorof evolutionary benefit.What could that be?There are different assumptions.Oe is that aasocia interest,especially ina romantic atmosphere.Not40 (surprise),scientists find that asesofone of the most 41 (desire)characters in a partner.Yet thereare ther reasons too42 we laugh.For instance,laughter causes positive effect on peoplehimprove their bilities toeanew things.That's why laughter and play go hand in hand.Especially for childrful activities re excllet wayoeam new skills.And what laughter does (be)to signal that theyenvironment 44 they are safe and they can play and learn.5.inerest6.doingith.behavio(u)39 biological.surprisingly 41.desiredble 42.why 43.is 44.whereIsDaU ggo1801399181o6noaaslllite 8iod 89a834◇金太阳AB创新卷·英语(XGK·滚动卷)◇
本文标签: