全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案

23.What is Week Two aimed at?A.Making a writing plan.B.Getting a book published.C.Setting up a unique project.D.Completing a piece of writing.BWorldwide,millions of tons of fruits and vegetables are thrown away eachyear because of their less than perfect appearance.Intermarche,the thirdlargest supermarket chain in France,decided to tackle such waste by changinghow we view“ugly”produce.tChallenging the "business-as-usual"model,Intermarche decided to changethe system and bought imperfect produce from growers that they normally wouldhave thrown away,because it wasn't pretty enough.How did Intermarche celebrate such imperfect produce they called"inglorious fruits and vegetables"?By creating a special print,radio and filmcampaign designed to particularly promote the produce,launching in-storebranding and providing special labeling,and discounting"ugly"produce cost by30 percent.Stores also offered samples to hesitant shoppers,tastefully provingthat the produce was no different from standard fruits and vegetables.It worked.Sales skyrocketed and Intermarche expanded the program byoffering a special line of"inglorious"vegetable soups and fruit juices forpurchase.On average,each store sold 1.2 tons during the first two days of thelaunch.Intermarche also experienced a 24 percent increase in foot traffic.Moreover,there was a big impact in the media.Journalists jumped on board,suggesting every supermarket should be doing the same as Intermarche.Incredibly,21 million people overall were introduced to the campaign via mediasources.Why was the campaign so shareable?Not only was the rebranding campaignsocially and environmentally responsible,it was also comedic and visually eye-catching.The inglorious fruits and vegetables were shown in a way thatreminded people of cartoon or movie characters.Each"character"was given its英语试题第6页(其16页)
本文标签: