广西省2023年八桂智学9月高三新高考联考英语答案核对,目前2024届百校联盟答案网已经汇总了广西省2023年八桂智学9月高三新高考联考英语答案核对的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024年高考广西八桂金卷第二次摸底考试
2、2024年高考广西八桂金卷联合模拟考试
3、2024高考广西八桂金卷答案
4、2023-2024八桂高考网
5、2023-2024广西八桂名校
6、2023-2024广西八桂招生网
7、2023-2024桂林八校联考
8、2023-2024广西八桂教育
9、2023-2024广西八桂智慧科技有限公司
10、2023-2024广西八桂职业技能培训学校官网

8.What of the following best describes the organic farming?A.Time-saving.B.Environmental.C.Productive.D.Developmental.9.What does the underlined word "Manure"in paragraph 3 probably mean?A.Crops'roots.B.Chemical fertilizers.C.Animals'waste.D.Agricultural products.10.What is the fourth paragraph mainly about?A.The new study of soils.B.Benefits from organic farming.C.A breakthrough in antibiotics.D.Natural enemies of animals.11.Which of the following can be the best title for the text?A.Organic farming and foodB.Importance of organic methodsC.Benefits of organic fertilizersD.Strengths of manure and compost【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了有机农业和有机食品。8.B推理判断题。根据第三段中organic farming uses a lot of organic matter to give crops the nutrients that theyneed to grow和These fertilizers also help conserve the soil,not destroy it after a few years..可知,有机农业有助于保护土壤,由此可推断有机农业是环保的。9.C词义猜测题。根据画线词后from animals及These fertilizers also help conserve the soil,not destroy it aftera few years.可知,Manure指动物产出的肥料(即粪便)。l0.B段落大意题。根据第四段中的Organic farmers also use crop rotation to preserve the good qualities of soilsand avoid monoculture.Organic farming creates new living areas for wasps,bugs,beetles and flies by givingthem water and food.可知,本段主要说明了有机农业的好处。11.A标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲述了有机农业与食品。A项最适合作为本文标题。DDrinking your daily cup of coffee may help to lower your risk of stroke()and heart disease,according toa latest research.Researchers at the Heart and Vascular Centre,Budapest,Hungary have found that drinking upto three cups of coffee a day may help protect your cardiovascular(心血管的)system.The team studied data from nearly 500,000 people registered in the UK Biobank with an average age of 56and no signs of heart disease at the time of recruitment.They divided them into three categories according to theircoffee drinking habits:non-drinkers,up to three-cup-a-day drinkers,and more than three-cup-a-day drinkers.Considering influencing factors such as age,sex,weight height,physical activity,blood pressure,diabetes,socioeconomic status,and usual intake of alcohol,meat,tea,fruit and vegetables,they found that three-cup-a-day drinkers had a 12 percent lower risk of death from all causes,a 17 percent lower risk of death fromcardiovascular disease,and a 21 percent lower risk of stroke."To our knowledge,this is the largest study tosystematically()assess the cardiovascular effects of regular coffee consumption in a population withoutdiagnosed heart disease,"said study author Dr Judit Simon.To further investigate the effect,the researchers used data from more than 30,000 participants in the UKBiobank who had undergone MRI(核磁共振成像)scans to determine the structure and functioning capacity oftheir hearts.Dr Judit Simon said,"The imaging analysis indicated that compared with participants who did not drinkcoffee regularly,daily coffee consumers had healthier sized and better functioning hearts.Our findings suggestthat coffee consumption of up to three cups per day is associated with favorable cardiovascular outcomes.Whilefurther studies are needed to explain the underlying mechanisms,the observed benefits might be partly explainedby positive changes in cardiac(心脏的)structure and function.”·35·